joi, 25 aprilie 2013

Precizari cu caracter urgent pentru membrii angrenati in Dosarul nr. 2632/109/2012 (revizuire)

In atentia membrilor filialei angrenati in Dosarul nr. 2632/109/2012 (revizuire)! Dupa cum cunoasteti, instanta s-a pronuntat in data de 15 ianuarie 2013, acordandu-ne castig de cauza! Insa, in motivatia sentintei publicata AICI exista unele erori materiale, in sensul ca la unii membrii  nu au fost anulate toate deciziile emise de Casa Sectoriala de Pensii, iar la alti membri, fie numerele de decizii, fie numele si prenumele sunt inscrise partial gresit. Ori in aceasta situatie, o decizie de pensionare neanulata (sunt membri care au primit si 7-8 decizii, iar in sentinta apare anulata doar o singura decizie sau doua), un nr. de decizie sau un nume inscrise gresit, determina neaplicarea sentintei pentru cei in cauza. Atentie! Deciziile au (de regula) acelasi numar de inregistrare, insa sunt datate in zile diferite, ceea ce inseamna ca sunt decizii diferite! 

In vederea corectarii erorilor materiale pentru membrii care au astfel de probleme, avocatul nostru a solicitat Tribunalului Arges sa efectueze rectificarile de rigoare, printr-o cerere de completare a sentintei deja pronuntate. Termenul stabilit este data de 07.05.2013.  

In acest sens, Biroul Operativ ii roaga pe toti membrii angrenati in Dosarul nr. 2632/109/2012, sa verifice cu atentie daca in motivatia de AICI,  le sunt anulate toate deciziile de revizuire (desi au aceleasi numere, au date diferite - deci sunt decizii diferite) si daca au numerele de decizii si numele inscrise corect. In cazul in care sesizeaza inadvertente de genul celor mentionate, membrii in cauza sunt rugati sa contacteze in mod urgent, Biroul Operativ, astfel incat erorile in cauza sa poata fi corectate pana la termenul din data de 07.05.2013. Rugam a nu lasa pe ultim moment cele solicitate, intrucat datele trebuie introduse de catre avocat in dosar, inainte  de termenul 07.05.2013Raspunderea pentru neverificarea si netransmiterea la timp a datelor solicitate, apartine celor in cauza!  

In privinta acelor situatii particulare prin care unor membri le-au sosit alte decizii de revizuire in baza O.U.G. 1/2011 emise dupa data de 15 ianuarie 2013, deci dupa pronuntarea sentintelor pe fond in Dosarul nr. 2632/109/2012 (revizuire) si dupa pronuntarea sentintelor definitive in procesele pe HG 735/2010 (recalculare), persoanele in cauza sunt rugate sa contacteze un avocat (poate fi cel care ne-a reprezentat pana in prezent sau un alt avocat - la alegerea fiecaruia) pentru precizari si consiliere. In situatiile mentionate, este destul de probabil ca persoanele in cauza sa fie nevoite sa intenteze contra M.Ap.N. noi procese pe cont propriu (posibil de natura penala), astfel incat M.Ap.N. sa fie obligat sa puna in aplicare sentintele judecatoresti care ne reacorda dreptul la pensie de serviciu! 

Cu stima, Biroul Operativ