sâmbătă, 23 octombrie 2010

Mesaj - Rezervişti din trupele alpine, e timpul să coborâm la şes!


Dragi camarazi!

Pe data de 25 Octombrie, se sărbătoreşte după cum bine cunoaşteţi - Ziua Armatei României. Este un an deosebit, întrucât pentru prima dată de la înfiinţarea Armatei Române moderne de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza -  noi, militarii români rezervişti -  suntem umiliţi şi reduşi la tăcere, cum dealtfel li se întâmplă şi colegilor noştri activi. Suntem batjocoriţi de un stat care îşi încalcă retroactiv contractele încheiate cu noi, deci care ne-a minţit şi este timpul să ne decidem dacă acceptăm sau nu  încălcarea unilaterală a contractului de către partenerul nostru - statul român sau dacă dorim să avem şi noi un cuvânt de spus. 

Prin urmare, invităm toate cadrele în rezervă şi în retragere din Curtea de Argeş, să ne alăturăm colegilor noştri care în data de 25 Octombrie vor manifesta la Bucureşti. Este vital să participăm alături de colegii noştri rezervişti şi v-aş ruga să înţelegeţi că nu avem câştig de cauză dacă aşteptăm să ne facă bine întotdeauna altcineva! Detaliile privind modul de sprijinire a acţiunilor colegilor noştri de la Bucureşti, le stabilim prin contact telefonic direct. V-am ruga să anunţaţi coparticiparea până duminică 24 octombrie orele 15.00 - pt. a reuşi să ne organizăm în timp oportun.

Cadrelor militare în rezervă şi în retragere care decid să rămână în localitate în ziua de 25 Octombrie, comitetul de organizare a filialei SCMD Curtea de Argeş, le recomandă să nu participe la manifestările organizate cu ocazia Zilei Armatei, dacă la acestea participă şi reprezentanţi politici din partidele aflate în arcul guvernamental - după modelul colegilor noştri de la Craiova şi alte garnizoane.   

Vă mulţumim! 

Cu deosebită stimă/Comitetul de organizare a filialei SCMD Curtea de Argeş