duminică, 13 martie 2011

În sprijinul filialei SCMD Piteşti - Dl. Boureanu, noi nu adresăm memorii, cerem doar explicaţii morale, dar şi taxăm!

În sprijinul Filialei 1 S.C.M.D. Piteşti, Filiala 1 S.C.M.D Curtea de Argeş întreabă retoric, dar taxează şi ipocrizia celor ce cred că ne reprezintă, taxă care se plăteşte atât la vot, dar şi în orice alt mod:

- Dl. Deputat Boureanu! Aveţi idee ce personaje sau organizaţii dubioase au comandat la alegerile prezidenţiale acele pliante false prin care primarii argeşeni de altă orientare politică decât minoritatea PD-L (sigur - în Piteşti şi Curtea de Argeş) , îndemnau alegătorii să îl voteze pe cel care acum e preşedintele României? A fost sesizat IPJ - ce rezultate sunt? Ce spuneţi - este penală fapta sau se taxează doar moral la viitoarele alegeri? Cine a plătit acele pliante, aveţi idee? Să nu spuneţi că vreun alegător excentric din prea multă pasiune, după nr. de membri care vă validează acum la alegerile PD-L din teritoriu, nu par să fie mai mult de 0,2 % dintre români cu orientări portocalii (e un calcul elementar - din moment ce la un judeţ precum Constanţa s-au prezentat la vot 686 de PD-L işti şi respectând proporţia - clar că nu depăşiţi 0,2% în România).

˝Comandantul Suprem˝ al României este ˝îmbrâncit˝ la Bruxelles de lideri europeni in clipul de mai jos

- Dl. Senator Mircea Andrei, aveţi o problemă în Curtea de Argeş. Prin grija dvs. aţi autorizat ˝spălarea creierelor˝ copiilor din Curtea de Argeş prin distribuirea acele mini-calendare portocalii la Şcoala Nr. 4 în decembrie 2010, calendare despre care nu ar fi nicio o problemă până când apare chipul dvs. semeţ pe fond portocaliu alături de un alt personaj - pe nume Ştefan Lăzăroiu - care se autodenumeşte în calendar drept preşedinte al PD-L Colegiul Curtea de Argeş? Dl. Senator - şi Kim Jong Il II a schimbat metodele.

Cele 2 situaţii sunt perfect reale şi verificabile. Primarul din Curtea de Argeş, la alegerile prezidenţiale îi îndemna făra voia dumnealui prin pliante contrafăcute (clar că nu de dumnealui) de cine ştie cine (doar PD-L poate da explicaţii la IPJ) să îl voteze pe cel care acum e preşedinte, este o fraudă ceea ce s-a întâmplat şi cine ştie în câte localităţi ale României s-a procedat astfel? Referitor la calendare - este interesantă reacţia copiilor care au sesizat disconcordanţa imediat între semnificaţia sărbătorilor şi propaganda exprimată de calendar. Pe prima filă o imagine clasică a sărbătorilor şi titlul ˝Un dar oferit de Fundaţia Solidaritatea Creştină˝ - acea fundaţie unde profesorii sunt presaţi să doneze 2% de către PD-L. Pe următoarele file: le surâd copiilor, pe un fond portocaliu - cu sigla partidului la vedere, domnii Mircea Andrei şi Ştefan Lăzăroiu. Noroc că în ziua de azi copiii sunt foarte inteligenţi şi au realizat foarte prompt demagogia ieftină exprimată de calendare, pe care le-au aruncat dealtfel direct la gunoi.