joi, 28 aprilie 2011

Agenda de lucru a SCMD pt. perioada 30 aprilie-16 mai

Agenda de lucru a SCMD in perioada 30 aprilie - 16 mai
Apel catre toti membrii si simpatizantii SCMD
Premier intampinat "cu caldura" binemeritata la Ramnicu Valcea!

1. In ziua de 30 aprilie a.c. intre orele 11.00 - 12.00, SCMD va aniversa Ziua Infanteriei la Monumentul Infanteriei din Soseaua Kiseleff (in parcul de langa Muzeul Geologiei). La aceasta actiune, initiata de filialele Sectorului 2, SCMD ii cheama sa participe pe toti bucurestenii pentru care onoarea si demnitatea de militar mai inseamna ceva;
2. In ziua de 4 mai a.c. SCMD organizeaza pichetarea sediului ANAF din str. Apolodor nr. 17 (la iesirea din Piata Constitutiei, vis a vis de sediul SRI). SCMD protesteaza pentru reactia antinationala a Puterii fata de gestul neofascistului ungur Csibi BARNA, de spanzurare a unui manechin reprezentandu-l pe Avram Iancu. Sfidarea Constitutiei Romaniei, a Istoriei si simbolurilor natiunii romane impune arestarea, judecarea in regim de urgenta si condamnarea vinovatului, nu promovarea sa, de catre Sorin Blejnar la ANAF Sector 2. In calitate de militari credinciosi valorilor si traditiilor nationale, aparatori ai integritatii teritoriale, independentei, unitatii Romaniei, simbolurilor si demnitatii natiunii, membrii SCMD vor cere ca institutiile statului sa-si faca datoria, legea sa fie una pentru toti, sa nu se mai accepte tacit existenta unor supradrepturi colective iar onoarea si demnitatea poporului roman sa nu mai fie batjocorite cu ingaduinta Puterii.
La aceasta actiune vor participa toti membri SCMD din capitala disponibili. Ii invitam, deasemenea, sa participe pe toti bucurestenii, indiferent de culoarea politica, pentru care Romania, natiunea romana si valorile romanesti mai inseamna ceva. Pe toti cei care sunt hotarati sa spuna DESTUL celor 21 de ani de umilinta si jigniri repetate aduse in deplina impunitate de extremistii unguri unui popor prea bland si prea tolerant!
3. In ziua de 14 mai se vor desfasura lucrarile Congresului PDL, partidul vinovat, alaturi de UNPR si UDMR, de toate legile genocidului si subminarii economiei nationale impuse in ultimii 3 ani natiunii romane, in dispretul democratiei si a oricaror principii de drept. SCMD va picheta in Bucuresti locatia Congresului - indiferent de care va fi aceea - iar in tara, sediile PDL in fiecare centru urban in care exista filiala SCMD. La aceasta actiune, SCMD ii cheama alaturi pe toti sindicalistii, pe toti militarii, pe toti cetatenii Romaniei care au curajul sa se impotriveasca APOCALIPSEI DUPA BASESCU.

Dragostea poporului pt. conducatorii sai devine din ce in ce mai "fierbinte" - cu risc iminent de incendiu

***

Supliment la agenda de lucru a SCMD

Pana anul acesta, 9 mai avea o tripla semnificatie: Ziua Independentei (9 mai 1877), Ziua Victoriei (9 mai 1945) si Ziua Europei (9 mai 1950).
De cand fruntasul Neculai Ontanu a fost avansat … general (15 ian. 2010), Ziua de 9 Mai a dobandit si cea de-a 4-a semnificatie: Ziua defilarii armatei generalului Ontanu, datatorul de medalii si strangeri calduroase de mana pentru eroii din Afganistan si Irak.
Dupa o timida incercare anul trecut, viitorul maresal Ontanu, primar al Sectorului 2 al Capitalei, a hotarat sa primeasca anul acesta, in fata Primariei Sectorului 2, defilarea trupelor proprii.
Veti avea ocazia sa-i vedeti in tinuta de parada pe coloneii Talmacean, Bondrea junior, Cristi Diaconescu si pe conducatorul de osti UNPR-iste Nicolicea – Sacosa. Nu stim ce uniforma va purta Miki Spaga si Culita Tarata. Manifestarea se va bucura de participarea exceptionala a generalului de Popota Gabriel Oprea. Masa si darurile vor fi supervizate de ministrul ospatar Traian Igas. Participantii la defilare vor purta cele mai noi arme din arsenal - pixul, polonicul si hotoaica.

Recomandam tuturor fostilor militari in rezerva si in retragere, deveniti prin grija celor de mai sus si a celor 3 R (Recalculare, Revizuire, Regularizare), mai intai ”asistati” si actualmente ”beneficiari” sa nu rateze spectacolul! Sa-i intampinam cu caldura pe cei care ne-au preluat calitatea de rezervisti.

Honor et Patria! Vae victis!


Biroul Operativ invita toti membrii SCMD din cadrul Filialei sa participe activ in perioada urmatoare la activitatile de pe agenda de lucru a SCMD!