joi, 7 aprilie 2011

In atentia Birourilor Operative ale filialelor noastre

Esenţa acestui videoclip nu este reclama, ci faptul că SCMD cuprinde şi militari NATOAcest videoclip nu este întâmplător. Şi rezervişti din Curtea de Argeş, precum şi din alte garnizoane, s-au instruit în BW - exact alături de cei din videoclip, cu care au fost parteneri de nădejde şi în teatrele de operaţii. Diferenţa între noi şi germani este însă că pe rezerviştii germani nu îi reneagă proprii conducători, ci dimpotrivă, îi respectă pentru că rezerviştii germani au conducători care sunt conştienţi ce înseamnă să fii PERMANENT în slujba naţiunii, nu pentru un mandat sau două. Fapt pt. care conducătorii lor îşi respectă propria armată, ceea ce în România nu se întâmplă! Paradoxul este că în România, conducătorii nu observă faptul că sunt şi militari ce vor fi trecuţi în rezervă la 1 decembrie 2011 sau de la 1 ianuarie 2014! Pe care acum îi folosesc pe post de carne de tun în teatrele de operaţii sau pentru munca nenormată din viaţa de zi cu zi (nu mai este unitară munca militarilor, ci doar leafa şi pensia), arogându-şi meritele şi vieţile lor, supravieţuitorii devenind ulterior ˝pensionari militari asistaţi˝! În Germania - NU, ˝pensionarii militari asistaţi˝ fac parte din trupele de rezervă, care ca în orice stat civilizat, sunt PERMANENT în slujba naţiunii. Dar poporul şi militarii germani au conducători responsabili în slujba naţiunii, România - NU!

Va prezint strategia adversarilor nostri pentru anul in curs:

Intrucat SCMD a rezistat atat acuzelor imbecile aduse tuturor celor care la Bucuresti sau in filialele din teritoriu s-au ilustrat in apararea obiectivelor sale, santajelor si persuasiunii (la ce mai luptati pentru ca ati obtinut pensiile inapoi si procesele voastre sunt fara obiect!...), mai mult, a ajuns temut de Putere, curtat de partide si de federatiile sindicale, puterea politica a adoptat urmatoarea strategie:
  • Pe 07.02.2011, toti judecatorii au fost chemati la CSM si li s-a pus in vedere ca pana la schimbarea totala a jurisprudentei impotriva acelei surprinzatoare decizii erga omnes data de ICCJ, ce verdicte sa dea in litigiile cu noi: “”actiune fara obiect””. Va reamintim ca obiectul nostru este nu HG 735/2010, suspendata executoriu inca din sept. 2010, ci deciziile de pensii, nule de drept, emanate intre 20.12.2010-07.01.2011 ilegal si care fac obiectul OUG 1/2011. Daca acestea sunt declarate nule de tribunale (vezi victoriile de la Alexandria si Drobeta Turnu Severin), OUG 1 nu mai are ce sa revizuiasca, deci ramane ea insasi “”fara obiect””. Cu alte cuvinte ne aflam in fata unui clar caz de hot (Basescu, Boc, Oprea, Igas, Maior, etc) care striga hotii!
  • In perioada urmatoare vor continua santajele (amenintari la adresa copiilor si altor rude apropiate care lucreaza in sistemul militar) pentru demobilizarea membrilor Birourilor Operative, Comitetului Director si coordonatorilor Departamentelor SCMD.
  • Vor continua promisiunile de reactivare a membrilor din conducerea Birourilor Operative (cazul Fotache – Pitesti) acestea extinzandu-se asupra subofiterilor si maistrilor militari sub 50 de ani. Persoane multe, bani putini si pe termen scurt. Deasemenea, promisiuni de angajare ca civili la primarii, consilii locale, firmele dependente de Udrea. Dupa obtinerea rezultatului (bulversarea activitatii SCMD inainte de alegeri) vor fi dati din nou afara.
  • O importanta masa de membri PDL si UNPR, fosti militari, vor invada, din ordin, SCMD, ascuzandu-si cu grija apartenenta politica. Vor fi cat se poate de utili filialelor si de revolutionari, pana la atingerea scopului – infiltrarea in Birourile Operative.
  • OPSNAJ furnizeaza, la ordin, date despre retetele compensatorii, adica despre afectiunile de care sufera membrii cu greutate ai SCMD din filiale si CD. In ce scop? Putem doar sa banuim.
  • S-au cerut si se cer in continuare date despre trecutul, prezentul si mai ales proprietatile pe care le au membrii SCMD sau familiile lor.
  • Se cer date despre firmele pe care le au membrii SCMD si familiile lor.
  • S-a cerut reluarea de catre infiltrati a atacurilor mizand discreditarea tuturor celor care, actinand practic in detrimentul propriilor familii, dezinteresat, zi lumina, in interesul SCMD, au obligat si obliga Puterea sa-si schimbe in permanenta planul privind distrugerea categoriei socio-profesionale a militarilor, mergandu-se pana la preluarea teatrala a unor obiective ale SCMD. De exemplu, nu SCMD in toamna lui 2010 ci noi, Oprea, in februarie 2011, am desfiintat HG 735/2010 sau ordinul M 101 (in speranta ca suntem atat de prosti incat sa nu ne punem intrebarea – la ce le-ati mai inventat daca le-ati abrogat?). Nu SCMD ci noi, Basescu, Oprea, am impus reluarea in februarie a pensiilor din decembrie si pastrarea celor crescute aleatoriu. Nu noi ci SCMD minte, nu SCMD ci noi va vrem binele, etc.
Esenţa acestui videoclip nu este reclama, ci faptul că SCMD cuprinde şi militari NATONici acest videoclip nu este întâmplător. Alături de militarii din trupele de elită ale Franţei, s-au antrenat şi rezervişti din Curtea de Argeş, ulterior devenind parteneri şi în teatrele de operaţii. Diferenţa între noi şi francezi este însă că rezerviştii francezi nu sunt renegaţi de proprii conducători, ci dimpotrivă, conducătorii lor îi respectă pentru că la fel ca şi conducătorii germani, sunt conştienţi ce înseamnă să fii PERMANENT în slujba naţiunii, nu pentru un mandat sau două. Fapt pt. care şi conducătorii francezi şi respectă propria armată, ceea ce în România nu se întâmplă! În România, conducătorii care acum îi folosesc pe militari pe post de carne de tun în teatrele de operaţii sau pentru muncă nenormată la inundaţii, îşi arogă doar meritele şi vieţile lor, iar militarii care supravieţuiesc devin ulterior ˝pensionari militari asistaţi˝! În Franţa - NU, ˝pensionarii militari asistaţi˝ fac parte din trupele de rezervă, care ca în orice stat civilizat sunt PERMANENT în slujba naţiunii. Dar poporul şi militarii francezi au conducători responsabili în slujba naţiunii, România - NU!

Important este faptul ca le este intr-atat frica de SCMD incat, daca ne pastram coeziunea, vor merge pana la a retracta si ideea pierderii statutului nostru de militari in rezerva. Va reiesi ca, nu riposta SCMD ci bunavointa dl. Oprea ne va reda statutul. Evident, se spera ca vom fi din nou atat de prosti incat nu ne vom pune intrebarile: dar cine ne-a luat statutul? Cine ne-a facut mai intai “”asistati””, apoi “”beneficiari proveniti din …”” si, mai nou, “”foste cadre militare””? Este adevarat, avem multi disperati intrati in randurile SCMD doar de frica pierderii cuantumului pensiei. Dar majoritatea membrilor SCMD si-au pastrat intacta onoarea si demnitatea de militar si lupta de frica pierderii iremediabile a Romaniei!
Concluzia noastra este ca aceasta putere a bolsevicilor portocalii, care va dezlantui in luna mai in Parlament, impotriva noastra, seria legilor “”lustratiei””, luandu-ne din nou drepturile, inclusiv de pensie, pentru ca am servit in institutii care au sprijinit regimul proclamat de ultimul comunist Traian Basescu (declarat ca atare in alegerile din 2004) –“” ilegitim si criminal””, trebuie sa cada nu maine, nu poimane ci … alaltaieri, pentru ca altfel nu va mai ramane nimic in 2012, nici din noi, nici din Tara!
Vom continua asadar sa ne batem in justitie, in Parlament, in strada, inauntru si in afara tarii, pentru ca nu exista alta solutie decat victoria noastra deplina, urmata de pedepsirea initiatorilor genocidului la care suntem supusi.

”Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”

Honor et Patria! Vae victis!