miercuri, 27 februarie 2013

Precizari pentru mitingul din 4 Martie

Dupa cum cunoasteti, in data de 4 martie 2013, se va desfasura la Bucuresti, un miting de sustinere a cauzei rezervistilor cu pensii diminuate. Mitingul este desfasurat de catre filialele Regionalei Muntenia, la initiativa Filialei 1 SCMD Pitesti.  

In acest scop, ii rog pe toti membrii Filialei Curtea de Arges, ca fiecare in parte sa ma anunte telefonic (orice alta metoda) pana maine maxim la orele 10.30, daca participa sau nu participa la miting! Cu aceasta ocazie, Biroul Operativ verifica si starea reala de coeziune a filialei si care, ca o concluzie a altor apeluri cu caracter general in astfel de situatii, cam lasa de dorit! Ii rog, in special, pe colegii cu pensii diminuate sa aiba in vedere ca acest miting este organizat in exclusivitate pentru cauza lor si, in consecinta, sunteti asteptati sa participati in primul rand, toti cei care sunteti nemultumiti ca aveti pensiile diminuate! Concluzia contrara in cazul membrilor care au pensii diminuate, dar nu isi anunta participarea la miting, nu poate fi decat aceea ca sunt multumiti ca au pensii diminuate! De asemenea, as dori sa le readuc aminte acelor membri care au castigat 3 procese in calitate de membri de sindicat, dar niciodata nu au participat la un miting alaturi de noi, faptul ca apartenenta la sindicat implica in baza art. 72 b) din R.O.F., dar si ca urmare a unui spirit elementar de solidaritate si moralitate, si datoria de a participa in mod activ la astfel de mitinguri, si nu doar in mod pasiv la procese. 

Ne vom deplasa pe cont propriu pana in Pitesti, iar din Pitesti spre Bucuresti, cu autocarele alaturi de colegii nostri din celalte 2 filiale din judet! 

Cu stima, 
Presedintele filialei, Cpt. Cdor. av. (r) Borovina Constantin 


(Telefon: 0736601037, 0753523534)