marți, 5 iulie 2011

Revizuirea revizuirii pensiilor pt. rezerviştii M.Ap.N. din filială. Cei cu "ALTE CONDIŢII" - ţinta preferată a regimului PDL/UNPR/UDMR!

La data de 9 iunie 2011, s-au afişat tabelele cu situaţia pensiilor revizuite din M.Ap.N., situaţia sintetizată pe filială (secţiunea M.Ap.N.), după datele prezentate în acea zi, fiind:

Din totalul de 100% pensii revizuite, afişate public:

- creşteau: 37,7%;
- scădeau: 27,88%;
- rămâneau perfect identice: 34,42%;

Atunci constatam că "acele pensii perfect identice în proporţie de 34,42%, nasc un mare semn de întrebare, niciun leu în plus sau în minus faţă de cuantumul pensiei din decembrie şi deşi matematic este posibil, procentajul ridicat de "coincidenţe" sfidează teoria probabilităţilor".

Observaţia s-a dovedit corectă, întrucât în data de 21 iunie 2011, toate acele pensii perfect identice din cadrul secţiunii M.Ap.N. a filialei au fost crescute cu sume modice, exprimate procentual în cea mai mare parte în creşteri cuprinse între 0,1-1%, ceea ce poate fi real, dar poate exprima şi adaosuri "din burtă", care să dea bine la bilanţ. Important este că deşi tabelele din 9 iunie 2011 au fost afişate ca finalizate, datele din acestea au fost modificate ulterior, lucru care se poate repeta oricând.

După modificarea datelor din tabel, noua situaţia a pensiilor din cadrul filialei - secţiunea M.Ap.N., valabilă la data de 21 iunie 2011 (chenarele gri reprezintă acele pensii iniţial perfect identice care au crescut uşor şi sunt de fapt singurele diferenţe faţă de situaţia din 9 iunie 2011), este următoarea:

Noua situaţie centralizatoare a pensiilor din cadrul filialei - secţiunea M.Ap.N. valabilă la data de 21 iunie 2011, este următoarea:

1. TOTAL PENSII REVIZUITE/NEREVIZUITE

- au fost revizuite 98,37% dintre pensii;
- nu au fost revizuite 1,63% dintre pensii;

2. CREŞTERI, SCĂDERI, STAGNĂRI

Din totalul de 100% pensii revizuite:

- cresc: 72,13%;
- scad: 27,87%;
- rămân perfect identice: 0%;

Analizat caz cu caz, rezulta ca rezervistii care au lucrat in "ALTE CONDIŢII" - constituie ţinta preferată a regimului PDL/UNPR/UDMR/Minoritati!