joi, 2 iunie 2011

Comandantul Suprem - Declarat persona non grata în Valea Jiului de catre Sindicatul Pensionarilor din Minerit !

Liga Sindicatului Pensionarilor din Minerit (LSPM) l-a declarat, miercuri, pe preşedintele Traian Băsescu, persona non grata în Valea Jiului, motivând că decizia a fost luată deoarece bugetul statului a fost echilibrat numai prin tăieri de salarii şi pensii.

Reprezentanţii ligii au spus că vor trimite Preşedinţiei o scrisoare în care îl vor înştiinţa pe şeful statului despre decizia lor. "Cu toţii, în unanimitate, au fost de acord să-l declare persona non grata pe domnul preşedinte al României, Traian Băsescu, datorită faptului că dânsul se foloseşte de orice prilej pentru a consolida bugetul statutului prin tăieri de salarii, prin tăieri de pensii sub orice formă", a declarat Ion Hortopan, preşedintele LSPM din Valea Jiului.

În declaraţia adoptată se arată că "preşedintele nu mai are voie să păşească terestru sau aerian pe pământul sfânt al Văii Jiului".

Decizia a fost luată la Adunarea Generală a Ligii Sindicatului Pensionarilor din Minerit.

O iniţiativă pragmatică a unor mineri cu vechi tradiţii în lupta sindicală, care merită preluată şi de SCMD şi extinsă în toată România! Cu sigla "persona non grata" expusă permanent la vedere şi completată, de la caz la caz, cu numele sau chipurile lui Boc, Udrea, Oprea, R. Anastase sau Igaş - pe sediile SCMD, pe blogurile noastre, pe tricourile sau pe maşinile noastre, la balcoanele şi porţile caselor noastre şi pe orice alte proprietăţi ale noastre - neîntinate încă de stalinismul portocaliu!