duminică, 26 februarie 2012

Marti, 28.02.2012 - Proces la Tribunalul Arges (recalculare/Pasul 1a)


Stimaţi colegi,

Datorită disjungerii dosarelor la termenul anterior (19.01.2012) şi necesităţii clarificării unor probleme tehnice particulare fiecăruia (solicitare din partea avocatului) se impune participarea obligatorie la proces la Tribunalul Arges, în data de 28.02.2012, orele 08.15 la noul sediu (strada 1 Mai lângă hotelul Alcadibo, vizavi de sediul ING), cu C.I. asupra noastra.

Această prezenţă la proces, este utila pentru fiecare membru si din motive logice care vizeaza interesele fiecaruia dintre noi:

1. Disjungerea (despartirea cauzelor) stabilita de Tribunalul Argeş a determinat la procesul pe recalculare/pasul 1a, un curs individual pentru fiecare dosar, prin urmare fiecare e nu numai dator, ci chiar obligat sa isi urmareasca propriul dosar - daca e interesat de proces, desigur;

2. Cunoasterea propriului avocat care ne reprezinta interesele nu numai pentru procesul pe recalculare intentat de noi anul trecut, ci si pentru procesul pe revizuire care va fi intentat chiar saptamana viitoare, urmat imediat de introducerea ordonantei presedintiale. Noul proces pe revizuire si mai ales introducerea ordonantei presedintiale, impune ca fiecare sa isi construiasca o relatie directa cu propriul avocat. De ce este necesara o astfel de relatie directa? De exemplu: unui membru al filialei ii mai vine o decizie de revizuire, celorlalti nu, prin urmare, dosarul fiind pe rol, e datoria celui caruia i-a sosit decizia sa isi completeze propriul dosar si sa ia legatura personal cu propriul avocat; unii doresc sa introduca ordonanta presedintiala, altii nu - prin urmare cei care doresc sa introduca ordonanta presedintiala sunt directi interesati sa ceara acest lucru propriului avocat, ultima actiune avand, practic, un caracter individual.

Pentru cei interesati, de notat si numerele de telefon ale dl. maestru-avocat SAVU ION: 0744 538 561/0248 215 878.

NOTA: O parte dintre membrii filialei au optat pentru autoexcluderea din filiala prin neplata cotizatiilor la zi, insa si acestia au procese pe rol pe recalculare/pasul 1a si pasul 1b, intrucat au fost intentate anul trecut, in februarie-martie, cand erau membri SCMD. In mod normal, si acesti fosti membri ar trebui sa se prezinte la Tribunalul Arges la data si ora mentionata, pentru a solicita Tribunalului Arges, retragerea actiunilor de judecata. In caz contrar, acele procese deja intentate, vor continua in virtutea solicitarii initiale, insa cursul lor nu mai impune vreo responsabilitate pentru SCMD, fiind o problema deja personala a celor aflati in situatia mentionata.

Biroul Operativ