luni, 9 ianuarie 2012

Notificare - Proces 19 ianuarie 2012. Aduceti copii dupa deciziile de revizuire!

In atentia tuturor membrilor SCMD Curtea de Arges, care au pe rol procese pe recalculare (pasii 1a si 1b). Membrii Filialei 1 SCMD Curtea de Arges, sunt reprezentanti in proces la Tribunalul Arges (Pitesti) pe data de 19.01.2012.

Cadrele militare in rezerva si in retragere, membri ai Filialei 1 SCMD Curtea de Arges, reclamanti in procesul pe recalculare cu termen la 19.01.2012, sa prezinte la secretarul filialei, dl. Lt.col. (r) Daniel Preda, in cel mai scurt timp, copia (completa) dupa Decizia de Revizuire pentru a fi prezentata ca proba in proces (element extrem de important in procese si care demonstreaza ca paguba s-a produs)! Detalii juridice, AICI sau AICI! Este de la sine inteles ca dincolo de imputerniciri, prezenta la proces este o problema care vizeaza interesele fiecarui membru in parte. Asadar, in afara de copiile dupa deciziile de revizuire inmanate secretarului filialei, fiecare este dator pentru el insusi, sa se prezinte si la tribunal cu propria decizie de revizuire, in original - asupra sa! R.I.L. la procesele din 12.12.2011, desi confuz, a stabilit si niste lucruri clare: castiga doar acei rezervisti care, in mod individual lupta pentru ei insisi - deci nu mai tine principiul "la gramada"! In acest context, comoditatea si superficialitatea nu isi mai au rostul!

M.Ap.N.


M.AI.

Va rugam sa nu uitati nici de plata cotizatiilor care confirma sau infirma calitatea de membru SCMD. Cei mai multi membri si-au platit cotizatiile si pentru anul 2012, eventualii restantieri care nu au platit pentru anul 2012 si nu au retinut nici perioada de valabilitate a cotizatiilor platite anterior, sa studieze AICI.