miercuri, 12 ianuarie 2011

Modele de contestaţie a deciziilor de recalculare a pensiilor

Va comunicam modele de contestatie ce urmeaza a fi formulate comisiilor de solutionare a contestatiilor de pe langa M.Ap.N. şi M.A.I.

Modelul 1: pentru cei care contesta atat legalitatea (temeiul juridic) cat si continutul (cuantumul pensiei). Functie de Casa de Pensii, dati clic pe: M.Ap.N. sau M.A.I.

Modelul 2: se adreseaza celor care, in baza recalcularii pensiilor, li se pastreaza cuantumul sau se majoreaza (si sunt multumiti) si vor sa atace numai temeiul legal, respectiv Legea 119/2010/HG 735/2010. Functie de Casa de Pensii, dati clic pe: M.Ap.N. sau M.A.I.

Contestatiile vor fi formulate la primirea noilor decizii, urmarind cu rigurozitate etapele precizate in ghidul de proceduri difuzat deja. Ghidul - poate fi consultat AICI.

Adresele de expeditie a contestatiilor:

  • Casa Sectoriala de Pensii din M.Ap.N., Comisia de solutionare a contestatiiilor, Bucuresti, str. Drumul Taberei, nr. 7-9, Sector 6, Cod postal 061416;
  • Casa Sectoriala de Pensii din M.A.I., Comisia de solutionare a contestatiiilor, Bucuresti, str. George Georgescu, nr.3, Sector 4, Cod postal 040133;

Pentru operativitate, Biroul Operativ al Filialei îi roagă pe toţi membrii S.C.M.D. cu acces la internet să acorde sprijin în difuzarea, atât a Ghidului cât şi a modelelor de contestaţii - acelor membri care nu sunt racordaţi la internet.

Referitor la modelele de contestaţii: se citeşte conţinutul cu atentie, se individualizeză, în funcţie de situaţia fiecărui pensionar şi se elimină situaţiile care nu corespund.

Honor et Patria!