luni, 31 ianuarie 2011

Notificare - Vă rugăm, semnaţi urgent tabelele pt. Pasul 1a!

Biroul Operativ al Filialei Curtea de Argeş îi roagă pe toţi membrii, să semneze urgent la secretarul filialei tabelele de reprezentare în procesele contra statului român a membrilor filialei. Pentru a nu fi create confuzii, este vorba despre Pasul 1 a - în care rezerviştii din cadrul Filialei sunt reprezentaţi în proces imediat, în mod direct, de avocaţii desemnaţi de S.C.M.D. din Baroul Bucureşti, conform precizărilor din GHIDUL S.C.M.D. - acţiune paralelă cu contestarea deciziilor. Biroul Operativ roagă de asemenea, pe toţi membrii să difuzeze informaţia - astfel încât să existe operativitate maximă în îndeplinirea unor proceduri necesare reprezentării în instanţă.

Referitor la acest capitol, Biroul Operativ al filialei se află în legătură permanentă cu Departamentul Juridic al S.C.M.D., respectiv cu dl. consilier juridic Col. (r) Emilian Pielmuş - şi avocatul desemnat să reprezinte în instanţă zona de sud, inclusiv Filiala S.C.M.D. Curtea de Argeş - dl. avocat, Costel Gîlcă.

În conformitate cu precizările din GHID, Secţiunea 3, Pct. (2.2.) ˝cheltuielile sunt suportate de organizaţie. În raport de nevoile proceselor, se pot cere şi alte sume pt. acţiunile de instanţă.˝ Nu s-au stabilit încă detaliile pt. membrii filialei noastre, însă ca punct de reper - onorariile stabilite pt. membrii Filialei 1 S.C.M.D. Sector 6 Bucureşti, care sunt mai mult decât decente, sunt afişate - AICI.

Cu stimă/Biroul Operativ al Filialei Curtea de Argeş